σεμινάρια-φωτογραφίας

Σεμινάρια Φωτογραφίας

Σεμινάρια Φωτογραφίας

Σεμινάρια Φωτογραφίας. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου των εν Αθήναις Τζουρτζιωτών « Ο Άγιος Γεώργιος» με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την δημιουργία τμήματος φωτογραφίας.
Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Τζουρτζιωτών « Ο Άγιος Γεώργιος» πιστός στις αρχές και στις παραδόσεις του από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα αποφάσισε την δημιουργία τμήματος φωτογραφίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα του σύγχρονου οπτικού πολιτισμού, στην επιμόρφωση και την παροχή εκπαίδευσης στο ευρύ φάσμα της φωτογραφικής δημιουργίας.
Τα σεμινάρια-εργαστήρια απευθύνονται σε άτομα διαφορετικού βαθμού εξοικείωσης με το φωτογραφικό μέσο και συνδέουν άμεσα την καλλιτεχνική, τη θεωρητική και την τεχνική παράμετρο της φωτογραφικής εικόνας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, την κριτική ανάλυση και συζήτηση, τον συνεχή πειραματισμό, τη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) και τη δημόσια παρουσίαση έργων στο κοινό.
Η διδασκαλία πραγματοποιείται από εθελοντές με πολυετή διδακτική εμπειρία. Οι θεματικές ενότητες, η διάρκεια, οι διδακτικοί στόχοι καθώς και η μεθόδευση της διδασκαλίας ποικίλουν και καθορίζονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εργαστηρίου-σεμιναρίου.
Για την συμμετοχή στα μαθήματα φωτογραφίας θα υπάρχει επιβάρυνση 15 ευρώ ανά έτος. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Οι υποψήφιοι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν το αίτημά τους για παρακολούθηση των σεμιναρίων ηλεκτρονικά στο email : agiosgeorgios.secretary@gmail.com στο οποίο θα δηλώνουν όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την επιθυμία τους να συμμετέχουν στα μαθήματα φωτογραφίας του Συνδέσμου μας.
Στις 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση και γνωριμία με τους δασκάλους στα γραφεία του Συνδέσμου μας όπου και θα καθοριστεί η ώρα διεξαγωγής των σεμιναρίων.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ

Related Post
0 Comments