Ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου μας

Ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου μας

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5 Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν και παρευρέθηκαν χθες στην εκδήλωση του συνδέσμου μας, που έλαβε χώρα στο κοσμικό κέντρο «Ελαφοκυνηγός» στην Αθήνα.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά μας προκάλεσε το γεγονός ότι μπροστάρης σε αυτή την εκδήλωση του συνδέσμου μας στάθηκε η νέα γενιά που μας τίμησε με την μαζική παρουσία της.
Ήταν μια όαση εν μέσω μιας αποκαρδιωτικής συμμετοχής των Τζουρτζιωτών μελών και φίλων του Συνδέσμου μας από την αθηναϊκή παροικία η οποία ήταν αισθητά μικρότερη από άλλες χρονιές κάτι που μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δωροθέτες μας, τον Γρηγόρη Καμπέρη , τον Σωτήρη Καμπέρη, τον Βαγγέλη Καμπέρη και τον Θανάση Μανώλη για τα δώρα που προσέφεραν στην λαχειοφόρο μας και που κάθε χρόνο στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας.
Αρκετοί συγχωριανοί συμμετέχουν και βοηθούν παντοιοτρόπως στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας, είτε είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε όχι. Αυτή η συμμετοχή αποτελεί μια υγιής αντιμετώπιση των πραγμάτων.Όμως, δεν αρκεί μόνον αυτό. Απαιτείται και η συμμετοχή περισσότερων συγχωριανών τόσο στις Γενικές Συνελεύσεις όσο και στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας ώστε να υπάρχει πλουραλισμός και ανανέωση ιδεών. Όλοι μαζί οφείλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, να συνεργαζόμαστε και να συνεταιριζόμαστε ως μία μεγάλη παρέα. Διότι δεν είναι μόνον ότι οι παρέες γράφουν ιστορία, αλλά ενωμένοι σαν γροθιά αντιστεκόμαστε στην πλημμύρα του άνοου και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις των καιρών.
Ελπίζουμε ότι θα βρούμε ανταπόκριση, αρωγούς και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Σύνδεσμο των Εν Αθήναις Τζουρτζιωτών που δημιουργήθηκε από τους παππούδες μας και έχει προσφέρει σημαντικό έργο.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς .
Το ΔΣ

Related Post
0 Comments