ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

 

faliriotissa

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

Ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις Τζουρτζιωτών » Ο Άγιος Γεώργιος» σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα λάβει χώρα την Κύριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.30 σε έναν εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο την «Φαληριώτισσα» , Πεντέλης 10 και Αεροπορων 8 στο Παλαιό Φάληρο.
Με το πέρας της κοπής της πίτας θα ακολουθήσει χορός με άφθονο φαγητό και κρασί σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με υπέροχα και αγαπημένα τραγούδια με την Φαίη Μάτσου και τον Πάνο Μπλέτζα. Στο μπουζούκι και την Επιμέλεια προγράμματος ο Μανώλης Κονταρατος. Στα πλήκτρα ο Ματι Παλαιολόγος.
ΕΙΣΟΔΟΣ : 20 €
ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Για την ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο δυνατό συμμετοχή, αναφέροντας όνομα και αριθμό ατόμων, είτε μέσω e-mail (agiosgeorgios.secretary@gmail.com ) είτε τηλεφωνικά : Μαρία Λαϊάκη – 6932370031, Αλεξίου Δημήτρης – 6977469431.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να συναντηθούμε ξανά παλαιά και νέα μέλη, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε σ’ ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της.
Σας περιμένουμε όλους!

Related Post
0 Comments