ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις Τζουρτζιωτών» Ο Άγιος Γεώργιος» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα λάβει χώρα την Κύριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.00 στα γραφεία του Συνδέσμου , Αναξαγόρα 1-3 στην Αθήνα. Θα γίνει Τακτική Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει συζήτηση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης :

· Ομιλία Προέδρου.
· Έκθεση πεπραγμένων του ΔΣ.
· Οικονομικός απολογισμός.
· Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
· Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
· Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
· Εκλογή μελών ΔΣ, Ελεγκτικής Επιτροπής και των αναπληρωτών μελών της.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση να πλαισιώσουν τον Σύνδεσμό μας όχι μόνο με τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητές μας αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και τις αποφάσεις του Συνδέσμου μας.
Επισημαίνουμε ότι και σε αυτή τη Γ.Σ. θα πρέπει να υπάρχει απαρτία. Σας περιμένουμε όλους, να ασχοληθούμε ενεργά και μαζί με τους παλιότερους να δημιουργήσουμε μια δυνατή διοίκηση με όραμα και αποφασιστικότητα με αγάπη για προσφορά στον πολιτισμό, με σεβασμό στην πολιτιστική παρακαταθήκη των προγόνων μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το χωριό μας και να περάσουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρωινό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της.

Σας περιμένουμε όλους!

Όλοι μαζί ας ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα του έτσι όπως του ταιριάζει.

Η παρουσία σας είναι για μας η δύναμή μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Related Post
0 Comments