Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου και το μήνυμα των Χριστουγέννων για την ειρήνη και την αγάπη, εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων.
Ας κάνουμε την καρδιά μας φάτνη και ας αφήσουμε να γεννηθεί μέσα μας Ο Θεός. Ας αφήσουμε να γεννηθεί μέσα μας η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη για το καλό όπως αυτά εκπηγάζουν από το ταπεινό σπήλαιο της Βηθλεέμ.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολες μέρες εξ αιτίας της ηθικής και της οικονομικής κρίσης που πλήττουν την πατρίδα μας.
Ας επιτρέψουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων να επισκεφθεί τις καρδιές μας και να μας αναβαθμίσει ψυχολογικά δίνοντας το αίσθημα της χαράς και της αισιοδοξίας, να μας υποκινήσει τα συναισθήματα της ευγνωμοσύνης και της φιλευσπλαχνίας, να μας καλέσει σε τρυφερές συγκινήσεις και να δημιουργήσει την αίσθηση της ελπίδας στον απογοητευμένο και αποπροσανατολισμένο άνθρωπο της σύγχρονης παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας και εποχής.
Σε λίγο υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο.Μας δίνεται μια ακόμη ευκαιρία, για να κάνουμε μια νέα αρχή.Αυτή την χρονιά ας προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο απο τις προηγούμενες. Αυτή την χρονιά ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί και καθένας χωριστά να μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχει δίπλα μας σε χαρά, ανακούφιση, δημιουργία.
Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα μας, σε όποιον έχει ανάγκη κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα, η Νέα Χρονιά, να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας και να είναι ένας χρόνος χαράς, δημιουργίας, αυτοκριτικής και προόδου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Των Έν Αθήναις Τζουρτζιωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»
σας εύχεται εκ βάθους καρδίας
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017

Related Post
0 Comments